RING OSS - 036-330 29 57

Solceller Tranås

RING OSS - 036-330 29 57

Solpaneler

Solceller Tranås. Solpaneler på taket av en fastighet.

Vi använder enbart högklassiga system från välrenommerade producenter när vi installerar våra solceller i Tranås. Kontakta oss så hjälper vi dig att välja rätt produkter för just din fastighet!

Våra solpaneler

När vi installerar solceller i Tranås är vi måna om att använda den bästa tekniken på marknaden. Vi arbetar med kiselsolcellspaneler som har en hög verkningsgrad och kostnadseffektivitet.

Våra paneler kommer från följande tillverkare:

  • JA Solar – en av världens största solcellspanelstillverkare. Panelerna är av högsta kvalitet, Tier 1 och av A-klass.
  • Sonnenstromfabrik – levererar högkvalitativa solcellspaneler tillverkade i Tyskland med extra lågt klimatavtryck och hållbarhet i fokus.
  • Longi Solar – en av de ledande monokristallina solcellspanelstillverkarna i världen. De är en Tier 1-leverantör samt AAA-ratade (den högsta ratingen) enligt PV ModuleTech Bankability rating Q1 2020.

Växelriktare

Växelriktaren är hjärtat i solcellsanläggningen. Den omvandlar likström (DC) som skapats från solcellspanelerna till växelström (AC).

Våra solceller i Tranås använder växelriktare från följande producenter:

  • Fronius – ett privatägt bolag från Österrike som producerat växelriktare ända sedan 1995. Deras växelriktare är av mycket hög kvalitet.
  • Growatt – en av de tio största tillverkarna av växelriktare i världen. Företaget har blivit utsett till den bästa växelriktartillverkaren i Kina tre år i rad.
  • SolarEdge – ett israeliskt bolag som är en av de ledande tillverkarna av växelriktare i världen med sin optimerade teknik.

Montagesystem

Vi erbjuder ett komplett sortiment av montagelösningar för våra solceller i Tranås. Våra paneler kan installeras på både lutande och platta tak, men även carports och fasader samt speciallösningar. Alla som installerar våra solceller i Tranås kan känna sig trygga med att anläggningen klarar det nordiska klimatet med vind och tyngre snölaster. Alla produkter från våra leverantörspartners är certifierade och testade, så att vi vet att de uppfyller lagar, regler samt våra egna högt ställda krav.

Våra solceller i Tranås monteras med system från följande företag:

  • Renusol – vår leverantör av solcellssystem för lutande tak. En tysk tillverkare som levererat och utvecklat metallkomponenter till solcellsindustrin sedan 1997.
  • SOLTOP – vår leverantör av ett mycket säkert och lättmonterat montagesystem för platta tak.
  • CW Lundberg – leverantör för infästning på papptak. De har ett komplett produktsortiment och alla produkter utvecklas, tillverkas och levereras från den egna fabriken i Mora.