RING OSS - 036-330 29 57

Solceller Tranås

RING OSS - 036-330 29 57

Om oss

Solceller Tranås. Barn och vuxen håller hand i solsken.

DJ´s Sol & Energiteknik AB vänder sig till alla som önskar installera solceller i Tranås. Såväl villaägare och bostadsrättsföreningar som industrier, företag och lantbruk.

Kontakta oss för mer information eller för att boka in en gratis konsultation!

Experter på solceller i Tranås

Vi har installerat över 130 solcellsanläggningar i Tranås med omnejd. Inför installationen börjar vi alltid med att göra en bedömning av förutsättningarna – vi undersöker takkonstruktion, väderstreck och eventuella skuggpartier som kan påverka effekten. Om rätt förutsättningar finns så skickas en offert och efter att den godkänts av kunden så utförs installationen av era solceller i Tranås.

Vi samarbetar endast med professionella leverantörer och hantverkare/installatörer. Vi anser att det är av största vikt att följa de arbetsmiljölagar som finns och leverera en bra och säker anläggning.

Våra solceller i Tranås samt övrigt material kommer från Solar Supply, som är en av de ledande solenergigrossisterna på den svenska marknaden, och vi har genom dem stor produktkännedom och expertis. Allt elarbete utförs av lokala samarbetspartners med mångårig erfarenhet och kunskap.

Vårt företag

Vår verksamhet startade 2016 när DJ´s Rör AB började sälja och installera solceller i Tranås för att komplettera sina VVS-tjänster. Efter snabb ökad efterfrågan av solceller i Tranås bildades ett separat företag för att satsa helhjärtat på denna produkt. Allt fler har insett vinsten med att producera egen el, inte minst eftersom man kan sälja eventuell överskottsel till sitt elbolag. Är du också intresserad av att veta mer om alla fördelar – kontakta oss!